Het geheim van mooie dingen zit hem niet in naald of draad noch in knoopjes, noch in de maat, niet in het hout, 
kasjmier of katoen, maar in de mensen die het maken en er stiekem hart en ziel in doen. 
-- Atelier Sukha --

In dit stukje wil ik mezelf in het kort even voorstellen, vind het zelf altijd fijn als ik weet bij wie ik wat koop. Ik ben Jessica, woon in de Tempel in Reeuwijk met mijn man en kinderen Guusje, Bram en Fiene. Thuis heb ik een heerlijke ruimte waar ik kan werken (en mijn troep kan laten liggen) we noemen dit nog steeds ‘de sauna’. De sauna is inmiddels verdwenen en we hebben hier een atelier/kantoor van gemaakt. Alle Kadocaatje producten in deze webshop heb ik zelf gemaakt, voor het computer en plotter werk heb ik gelukkig mijn man want dat is niet mijn sterkste punt.

Al vanaf kleinsaf heb ik altijd geknutseld en getekend, vol bewondering keek ik altijd naar wat mijn moeder maakte op de naaimachine. Had zelf ook een klein handnaaimachientje dit was niet echt een groot succes. Later zelf een ‘echte’ naaimachine gekocht en af en toe wat mee gemaakt. Wist nooit goed wat ik wilde maken totdat ik zwanger was van onze oudste dochter. Er ging een wereld voor me open, wat een hoop leuke spulletjes kan je maken voor een baby’tje! Zo is ook mijn winkeltje Kadocaatje, toen nog Caatje, in 2011 geboren. Een aantal jaar heb ik dit naast mijn werk als apothekersassistente gedaan. In 2018 kreeg ik de mogelijkheid om helemaal te stoppen met mijn werk in de apotheek en me dus totaal te focussen op Kadocaatje (en natuurlijk mijn kids❤️).

Wat ik het meeste maak zijn de accessoires voor de Stokke stoelen zoals de Newborn hoezen en Tripp Trapp kussensets. Maar ik maak ook vlaggetjes, feestmutsen en nog veel meer. Het is ook mogelijk om een naam op de spullen te drukken of raamstickers te bestellen.

Heb je zelf een idee in je hoofd wat je niet bij mijn spulletjes ziet stuur dan vooral even een berichtje dan komen we er samen vast wel uit. Alles wat ik maak kan je zien op Facebook en Instagram.