Plakinstructies vinyl stickers:

Gebruiksaanwijzing
1. Ontvet het oppervlak
2. Verwijder de achterkant van de sticker
3. Plaats de sticker op het voorwerp
4. Wrijf de sticker goed vast met een glad niet scherp voorwerp zoals een liniaal of geodriehoek
5. Verwijder de bovenlaag

* de letters zijn van vinyl
* na het plakken moet je de sticker minimaal 24 uur met rust laten zodat hij goed kan hechten
* het artikel met de sticker kan beter niet in de vaatwasser worden gedaan
* aanbevolen word niet te plakken onder de 10 graden Celsius
* kleuren kunnen iets afwijken van de foto’s

Plakinstructies Statische folie (herbruikbaar):

Heb je gekozen voor herbruikbare folie, dan is het statische folie. Deze herken je ook aan het feit dat hij niet plakt. Hij zuigt zich als het ware aan de raam vast.

De stickers van statische vinyl brengt u het beste aan op een natte ondergrond, je kunt je raam of stickers  dus het beste even vochtig maken met een plantenspuit of doekje. Je kunt de stickers dan nog makkelijk schuiven. Als de raam wat droger is wrijf je de stickers dan nog even na op de luchtbellen weg te halen

De stickers van statische vinyl kun je eenvoudig van de raam pakken. De kun je het beste stofvrij en plat opruimen. Plak ze dus even terug op de vellen waarop ze zijn aangeleverd en stop ze daarna bijv in een plastic hoesje. Leg ze plat weg anders kunnen ze gaan krullen en plakken ze volgend jaar niet meer mooi op je raam.

Onderhoudtips Tripp Trapp kussens

 • Het zeil niet behandelen met schuur- en bleekmiddelen
 • Vermijd scherpe voorwerpen
 • Stel het zeil niet te lang bloot aan bepaalde kleurstoffen zoals bijvoorbeeld mosterd, tomaten, rode bieten, kerrie, afgevende kleding en (spijker) broeken. Deze trekken vrijwel gelijk in het zeil. Tip: houd een vochtig doekje bij de hand om ze nog tijdens de maaltijd te verwijderen, na de maaltijd is vaak al te laat. Heeft u onverhoopt een moeilijk verwijderbare vlek, leg de kussens dan een uurtje in de zon en de meeste vlekken zullen verbleken.
 • De kussens kunnen in de wasmachine gewassen worden met een fijnwasprogramma op 30 graden, met de hand of koud. Was de kussens het liefst            zo min mogelijk de kleur van het zeil gaat met vaak wassen achteruit en de kussens kunnen wat krimpen.
 • De kussens niet strijken!
 • Pas op met te veel zonlicht, de kussens verbleken hiervan.

Wasinstructies Newborn hoezen Katoen en wafelkatoen

 • wassen op 30 graden Celsius
 • niet bleken
 • strijken op lage temperatuur
 • Chemisch reinigen met oplosmiddelen als perchlooretyleen
 • niet in de droger

Geplastificeerd katoen

– Het zeil niet behandelen met schuur- en bleekmiddelen

– Vermijd scherpe voorwerpen

– Stel het zeil niet te lang bloot aan bepaalde kleurstoffen zoals bijvoorbeeld mosterd, tomaten, rode bieten, kerrie, afgevende kleding en (spijker) broeken. Deze trekken vrijwel gelijk in het zeil. Tip: houd een vochtig doekje bij de hand om ze nog tijdens de maaltijd te verwijderen, na de maaltijd is vaak al te laat. Heeft u onverhoopt een moeilijk verwijderbare vlek, leg de kussens dan een uurtje in de zon en de meeste vlekken zullen verbleken.

– De kussens kunnen in de wasmachine gewassen worden met een fijnwasprogramma op 30 graden, met de hand of koud. Was de kussens het liefst zo min mogelijk. De kleur van het zeil gaat met vaak wassen achteruit en de kussens kunnen wat krimpen.

– De kussens niet strijken!

– Pas op met te veel zonlicht, de kussens verbleken hiervan